تاک عاشق

لاولی

تاک عاشق

لاولی

دستگاه حضور و غیاب

دستگاه حضور و غیاب

فروش ویژه انواع دستگاه حضور و غیاب کارتی و تشخیص چهره و انگشت زنی

دستگاه حضور و غیابکنترل تردد پرسنل هموراه کاری مشکل و وقت گیر و توام با اشتباهات می باشد.از طرفی بواسطه تاخیر و غیبت کارمندان در هر شرکت و موسسه مبلغی بابت این تاخیر و تعجیل و غیبت از حقوق آنها کاسته می شود.فرایند محاسبه تاخیر ها و غیبت ها پیچیده و زمان گیر است.اما به کمک یک دستگاه حضور و غیاب و نرم افزار محاسبه حقوق و دستمزد به راحتی می توان جهت محاسبه حقوق و دستمزد منابع انسانی کمتری را صرف این کار کرد و همچنین دقت بسیار بالایی در محاسبات پدید آورد.به این صورت که تنها یک بار افراد و کد پرسنلی آنها و سایر مشخصات وارد نرم افزار مربوطه شده و فرایند محاسبات بسیار تسریع پیدا می کند.

فرمول محاسبه مبالغ اضافه کار ، کسری کار ، تعجیل و تاخیر و غیبت ها وارد سیستم می شود و نرم افزار به راحتی می تواند طبق رکورد های ثبت شده تمامی مبالغ را به دقت محاسبه کند.

انواع دستگاه حضور و غیاب

به طور کلی دستگاه های کنترل حضور و غیاب به دو نوع کارتی و نوع تشخیص بیومتریک( اثر انگشت و چهره و مردمک چشم) تقسیم می شوند.

دستگاه حضور و غیابدستگاه حضور و غیابدستگاه حضور و غیاب

بر اساس شرایط هر ارگان و موسسه ممکن است نوع خاصی انتخاب گردد.در دستگاه های کارتی امکان تقلب وجود دارد.بدلیل اینکه ممکن است کارت تردد هر شخصی توسط شخص دیگری در دستگاه ثبت گردد.هر کارت دارای کد منحصر به فرد می باشد و کد آن در سیستم برای هر فرد مشخص می گردد.در طرف دیگر دستگاه های تشخیص بیومتریک از صفات یکتا در ظاهر هر فرد استفاده می کنند.به عنوان مثال هر فرد داری اثر انگشت ، چهره و نقش مردمک چشم مجزا می باشد.تشخیص بیومتریک به واسطه ی یکی از این صفات شخص مورد نظر را شناسایی کرده و عمل حضور غیاب را در آن لحظه برای او ثبت می کند.

قیمت دستگاه های تشخیص بیومتریک نسبت به نوع کارتی بالاتر است.دستگاه حضور و غیاب توسط درگاه RS-232 و RJ-45 و پورت USB به کامپیوتر متصل می گردند.هر نوع دستگاه نرم افزار مخصوص خود را دارد که بواسطه آن ضمن برقراری ارتباط با دستگاه ، عملیات تخلیه اطلاعات دستگاه ، خواندن اطلاعات و … را انجام می دهد.

بوی بد پا

ضررهای استفاده از جوش شیرین برای بوی پا و جهت استفاده بعنوان بوگیر کفش.برخی افراد جهت رفع بوی بد پا اقدام به استفاده از جوش شیرین برای بوی پا میکنند.استفاده از جوش شیرین به تنهایی بعنوان بوگیر کفش ممکن است بصورت موقت باعث از بین رفتن بوی کفش شود ولی در دراز مدت با قلیایی کردن محیط داخل کفش موجب افزایش PH پوست و و با قلیایی شدن پوست آن را برای ابتلا به عفونت مساعد می کند و به مرور زمان باعث آسیب های جبران ناپذیر به پوست پا می شود.جوش شیرین برای بوی پا
جوش شیرین در طیف گسترده‌ای از محصولات غذایی،لبنی،بهداشتی،داروئی، شوینده و غیره مورد مصرف قرار می گیرد که در بعضی فرآورده ها بصورت مستقیم و در بعضی فرموله شده و با مواد دیگر میکس میشود و گرید های مختلف دارد و مصرف آن بدون آگاهی باعث زیان می شود.کما اینکه به علت استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها مصرف آن سالهاست در خمیر نان که باعث تخمیر سریع آن میشود توسط شورای عالی سلامت و سازمان غذا دارو ممنوع شده ، چرا که با قلیایی نمودن محیط معده و خنثی نمودن اسید معده باعث عدم جذب برخی فلز های مفید و گروه ویتامین های B و آهن در دستگاه گوارش می‌شود.
جهت از بین بردن بوی بد کفش قرار نیست به خود پا آسیب وارد شود.جوش شیرین برای بوی پا همیشه مفید نیست و می تواند آسیب های جبران ناپذیری به پوست شما وارد کند.

راهکارهای رفع بوی بد کفش چیست ؟ بوی بد کفش از کجا می آید و چگونه می توان آن را برطرف کرد؟ در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.


برای رفع بوی بد پا چه باید کرد ؟ این سوال ممکن است برای شما و یا اطرافیانتان بوجود آمده باشد و حتی راه های زیادی را برای رفع بوی بد پا امتحان کرده باشید.
برای رفع بوی بد پا چه باید کرد
و اما براستی برای رفع بوی بد پا چه باید کرد ؟ بوی بد پا از تجمع و تکثیر مداوم باکتری های تک سلولی در کفش حاصل می شود که به هیچ وجه با شستشو از بین نمی روند ، سلولهای پوست هر 4 هفته تجدید می شوند و سلول های مرده بهترین تغذیه برای باکتری هاست و محیط تاریک و مرطوب داخل کفش بهترین مکان برای زاد و ولد باکتری‌هاست و باعث بوی بد پا و قارچ و بیماری های حاد پوستی به مرور زمان می شود، در این شرایط این باکتری ها که بصورت 2 تایی تکثیر میشوند و این تقسیم سلولی هر نیم ساعت انجام می شود بنابراین هر ساعت در کفش میلیونها باکتری جدید رشد میکند که بهترین و بی خطر ترین نوع مقابله با آن استفاده از پودر بوگیر کفش NAK می باشد چرا که استفاده از اسپری ها داخل کفش را مرطوب میکند و به علت اینکه داخل کفش نور نمی تابد و گردش هوا نیست کفش کاملا خشک نخواهد نخواهد شد که این رطوبت خود عامل رشد باکتری هاست ولی پودر بوگیر کفش NAK در عین نابودی باکتری ها محیط داخلی کفش را خشک می کند و از تکثیر آنها جلوگیری می‌کند.در پاسخ سوال برای رفع بوی بد پا چه باید کرد ناک محصولاتی بی نظیر را تولید کرده که می توانید از تمامی داروخانه های کشور آن را تهیه کنید.


رفع بوی بد پا با محصولات ناک تولید کننده انواع محصولات بوگیر ، بهترین راه کار برای رفع بوی بد پا.

رفع بوی بد پا همواره کاری مشکل بوده و بسیاری از افراد راهکاری زیادی را جهت رفع بوی پای خود امتحان نموده اند.انواع کفی های کفش ، جوراب های نانو و بسیاری راه های دیگر که در نهایت به شکست منجر شده اند.از این رو بر آن شدیم تا محصولی را ارائه کنیم تا برای همیشه مشکلات افراد در این خصوص را برطرف کنیم.

رفع بوی بد پا

بوی بد پا بدلیل فعالیت نوعی باکتری به نام بروی باکتری بوجود می آید.محل رشد این باکتری نیز در محیط های مرطوب بوده و روی پوست کف پا و بین انگشتان پا بیشترین محل جهت تراکم این باکتری می باشد.تغذیه باکتری از اندک پوست جدا شده در این مناطق تامین میگردد و طی فعالیت آن نوعی اسد آمینه بنام متیونین به متان اتینول تبدیل شده و طی این واکنش شیمیایی بوی بد پا ظاهر می شود.اگر دقت کرده باشید بوی بد پا بیشتر هم رایحه با پنیر بوده که دلیل این امر نیز بروی باکتری ها هستند که موجب تخمیر نوعی پنیر در پا و کفش شما می شوند.

پوشیدن جوراب هایی که مانع تنفس عادی پا می شود بدلیل نرسیدن هوا به پا ، می تواند موجبات بوی بد پا را فراهم کند.فعالیت شدید بدنی که موجب تعریق می شود و همچنین پوشیدن زیاد مدت کفش در طول روز کفش و پای شما را محلی مناسب برای تکثیر و رشد باکتری ها و در نتیجه بوی بد پا می کند.


درمان بوی بد پا با محصولات ناک پاسخ قطعی بوی بد پا.

همانطور که پیشتر گفته شد بوی بد پا ناشی از فعالیت نوعی باکتری خاص می باشد و تعریق و رطوبت به منزله تامین محیط مناسب جهت رشد و تکثیر این باکتری و در نتیجه افزایش بوی بد پا می شود.

درمان بوی بد پا کاری مشکل می باشد و بسیاری افراد پس از آزمون و خطاهای متعدد از درمان بوی بد پای خود نا امید می شوند.فعالیت این باکتری ها در برخی افراد با توجه به نوع ژنتیک و فعالیت جسمی کمتر و در برخی افراد بیشتر می باشد.

درهمین حین استفاده از جوراب های نایلونی که رطوبت را تشدید کرده و مانع رسیدن هوا به پاها می باشد نیز می تواند عامل بسیار بسیار مهم و تحریک کننده ی باکتری ها و در نتیجه بوی بد پا شود.

درمان بوی بد پا

همیشه سعی کنید کفش هایتان خشک باشند و عرق نکنند.اگر ناچارید در طوی روز مدت زمان زیادی کفش پا کنید ، سعی کنید از کفش هایی استفاده کنید که هوا دهی مناسبی دارد.

درمان بوی بد پا توسط انواع پودر بوگیر کفش اسپری بوگیر کفش دارای خاصیت ضد تعریق و آنتی باتریال NAK

برج خنک کننده

برای خرید برج خنک کننده باید فاکتور های مهمی را در نظر بگیرید.نوع مواد اولیه تهیه شده در ساخت و همچنین مساحت فضا ، و دمای مورد نیاز شما از قبیل فاکتور هایی هستند که در خرید برج خنک کننده مورد نیاز هستند و باید به دقت بررسی گردند.

جهت قیمت گذاری و تعیین برآورد هزینه ساخت یک برج خنک کننده ، میبایست عوامل بسیار مهمی در نظر گرفته شوند که مهم ترین آنها به شرح ذیل می باشند.

نوع مواد اولیه که بر اساس نیاز و بودجه ها تعیین می گردد.

تعداد نیروی کار لازم جهت پیاده سازی پروژه.

مدت زمان پیاده سازی و تولید تجهیزات و نصب آن

این 3 فاکتور مهم ترین عوامل هستند که باید جهت تهیه یک برج خنک کننده باید آنها را در نظر بگیریم.

خرید برج خنک کننده

جهت خرید تجهیزات برج خنک کننده و نصب و راه اندازی آن میبایست نوع تکنولوژی ساخته شده متناسب با محیط انتخاب گردد.این امر باعث می شود هزینه ها معقول تر به نظر برسند و در ازای هزینه ای که صورت می گیرد پاسخ منطقی دریافت شود.صرف هزینه زیاد و تهیه یک سیستم بسیار قوی ممکن است برای مشتری کاربردی نباشد و احتیاج به سیستمی پر قدرت نداشته باشد و در مقابل کارشناسی نادرست و تولید برج خنک کننده نامتناسب نیز باعث می شود تا نیاز های مشتری بر آورده نشوند.

به عنوان مثال ممکن است جهت جابجایی هوا و انتقال دما نیاز به استفاده از فن های گران قیمت نباشد و با توجه به محیط مورد نظر استفاده از فن های معمولی نیز پاسخگوی نیاز مشتری باشد.همین امر باعث میشود تا برج خنک کننده به درستی کارشناسی نشود.

از سوی دیگر نباید قیمت را فدای راندمان و کیفیت کرد و در مواردی که نیاز به استفاده از تجهیزات با کیفیت تر و دارای قدرت بیشتر می باشد باید طبق محاسبات دقیق همه تجهیزات تهیه و نصب گردند تا در نهایت سیستم تهویه مناسبی تولید گردد.در تولید برج خنک کننده نیاز به استفاده همزمان از دانش ، مهارت و تجربه می باشد.

در این قسمت قصد داریم تا مهم ترین عوامل در قیمت برج خنک کننده را برای شما بیان کنیم.در ادامه با نوین تهویه همراه باشید.

اجزای به کار رفته در یک برج خنک کننده تاثیر بسزایی در قیمت برج خنک کننده دارند.به عنوان مثال نوع فن بکار رفته در دستگاه ، پکینگ ها و قطره گیر ها و نوع حوضچه ها با توجه به مدل دستگاه و نوع ساخت متفاوت می باشند که عوامل مهم و تاثیر گذار در قیمت برج خنک کن می باشند.

نوع ساخت بدنه سیستم نیز می تواند تفاوت بسیاری را در قیمت آن ایجاد کند.هنگام تولید برج خنک کننده تمامی این موارد باید بطور دقیق کارشناسی گردند.به عنوان مثال استفاده از ورق گالوانیزه و یا فایبر گلاس هزینه های تولید را در طیف و بازه ی متفاوتی قرار می دهد.

قیمت برج خنک کننده

هر برج خنک کننده جهت عمل خنک سازی نیاز به میزان مشخصی انرژی الکتریکی و منابعی مانند آب نیاز دارد و به عنوان مثال انواع مرطوب همراه با کشش مکانیکی دارای مصرف انرژی بالایی بوده و هزینه های انرژی مصرفی زیادی به مشتری تحمیل می کند.از این رو در انتخاب این نوع باید در نظر گرفت تا آیا این هزینه ها در قبال راندمان و نیاز به صرفه است ؟در مبحث خرید برج خنک کننده در نظر داشته باشید تا قیمت را فدای کیفیت و راندمان نکنید تا از هزینه های دوباره و صرف زمان مجدد جلوگیری شود.

 در این بخش قصد داریم تا اطلاعات مهمی در زمینه تولید برج خنک کننده در اختیار شما قرار دهیم.در ادامه با نوین تهویه صنعتهمراه باشید.

فرایند تولید برج خنک کننده بسیار پیچیده می باشد و نیاز به دقت بالایی دارد.چنانچه در حین تولید ظرافت کار در نظر گرفته نشود و همچنین چنانچه نکات مهم و کلیدی ساخت برج خنک کننده در نظر گرفته نشود می تواند آسیب های جدی را به یک خط تولید تحمیل کند.

مباحث مهم در تولید برج خنک کننده

مساله ی مهمی که میبایست در طراحی و تولید هر واحد صنعتی در نظر گرفته شود،نحوه خنک سازی دستگاه های خط و همچنین نوع انتقال دمای آنها به محیط بیرون توسط تاسیسات مخصوص می باشد.زیرا اگر به دلیل فشار کار دستگاه دمای آن و سایر تجهیزات صنعتی از حد مجاز بیشتر شده و میتواند در عملکرد واحد صنعتی مشکلات عدیده ای بوجود بیاورد.

تولید برج خنک کننده

تاریخچه تولید برج خنک کننده به حدود 100 سال پیش باز می گردد و از آن روزگاران تاکنون همواره برج خنک کننده در حال بهینه سازی و پیشرفت بوده است و همیشه سعی سازندگان بر این بوده است تا قدرت خنک کنندگی را افزایش و میزان انرژی مصرفی را کاهش دهند.از نظر جنس بدنه می توان برج خنک کننده را در سه دسته بندی کلی قرار داد: برج های بتنی،برج های گالوانیزه و برج های فایبر گلاس.همچنین انواع برج خنک کننده بر اساس نوع کارکردشان با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیم جغرافیایی  به انواع برج های مرطوب برج های خشک و برج های مرطوب و خشک تقسیم بندی می شوند.نوین تهویه صنعت مجری تولید انواع برج خنک کننده به همراه تضمین خدمات پس از فروش.

نوین تهویه صنعت با کادری مجرب ارائه دهنده انواع تعمیرات برج خنک کننده با بهترین قیمت و ضمانت خدمات پس از فروش.

تعمیرات برج خنک کننده نیاز به دانش و مهارت بالایی دارد و نیاز است تا تجارب بالایی در این زمینه وجود داشته باشد.اغلب دستکاری دستگاه توسط افراد نا متخصص باعث می شود ضمن وارد کردن آسیب های جدی تر به خود برج خنک کننده،به دلیل عدم توانایی برج در خنک سازی تجهیزات آسیب های جدی به خط تولید وارد و در نتیجه به تعلیق یک واحد صنعتی منجر گردد.

از این رو با توجه به حساسیت بالای فرایند کار یک واحد صنعتی،نیاز است تا برج خنک کن همواره در شرایط ایده آل خود باشد و بتواند با حداکثر توان تجهیزات را خنک کند.

تعمیرات برج خنک کننده و طراحی برج خنک کننده

بدلیل تولیدگرما توسط تجهیزات خط تولید بیشتر دستگاه ها توسط آب خنک می شوند و آب گرم شده توسط تاسیسات و پمپ های مخصوص به یک برج خنک کننده انتقال داده می شود تا آب خنک شده و دوباره جهت کاهش دمای تجهیزات به خط تولید پمپاژ شود.از این رو چنانچه برج نتواند نیاز شما را فراهم کند و یا آسیب دیده باشد نیاز به بررسی و یا تعمیرات برج خنک کننده خواهید داشت و این جایی است که می بایست کار را به متخصص آن بسپارید.

طراحی برج خنک کننده نیاز به استفاده همزمان از دانش،مهارت و تجربه دارد که در نهایت بتوانمتناسب با نیاز های بوجود آمده محصولی تهیه گردد که ضمن برطرف کردن نیاز ها ، آسایش خاطر را نیز به همراه داشته باشد.مراحل کار برج خنک کننده و طراحی آن در ادامه بیان شده اند.با نوین تهویه صنعت همراه باشید.

در یک نگاه طرز کارکرد برج خنک کننده در یک سیستم تهویه مطبوع(air condition) را میتوان بدین صورت بیان کرد که آب خنک وارد یک چیلر تعبیه شده در حال کار می شود و گرمای آن توسط چیلر گرفته میشود.آب گرمی که توسط تجهیزات هر واحد صنعتی بوجود آمده است توسط پمپ به برج خنک کننده منتقل می شود و در ای مرحله آب گرم، خنک می شود و دوباره به چیلر مربوطه بازگشت می خورد و این چرخه ی خنک کنندگی همواره ادامه دارد.

طراحی برج خنک کننده
آب گرم تولید شده توسط تجهیزات خط تولید و … در برج خنک کننده توسط صورت پاشش از بالای برج خنک کننده به پائین آن خنک می شود.به این صورت که قسمتی از آب گرم شده در این روش تبخیر می شود و گرمای آن گرفته و به محیط خارج انتقال پیدا می کند.در کنار این مکانیسم و عملکرد ساده ی یک سیستم خنک کن، طراحی برج خنک کننده پیچیدگی های تکنولوژی زیادی را بدنبال دارد تا بتواند با اشغال فضای کم و حداقل هدر رفت آب که مایع خنک کننده اصلی است ،سعی در ایجاد بیشترین ظرفیت انتقال گرمایی بهمراه صدای کم در اثر کارکرد سیستم خنک کن و همچنین عدم ارتعاش و لرزش و انتقال آب خنک شده به داخل ساختمان یک واحد صنعتی در کنار مصرف برق کم و بهینه شده، عمر بالای تاسیسات و تجهیات خنک کن بهمراه کارکرد مطمئن و طولانی، و نگهداری بسیار آسان و راحت تجهیزات خنک کننده و لوازم مصرفی آن را با خود بهمراه داشته باشد.در طراحی برج خنک کننده برای جذب کردن گرمایی که آب گرم در زمان عبور از تجهیزات صنعتی دریافت کرده، آب را از مبدل های حرارتی و کانال های خنک کننده یا برج های خنک کن عبور داده میشود و پس از خنک شدن مجددا به جهت خنک کردن تجهیزات استفاده می شود.

در این قسمت قصد داریم انواع برج خنک کن را به همراه جزئیات و نحوه کار هر کدام برای شما بیان کنیم.نوین تهویه صنعت مجری نصب و راه اندازی انواع برج خنک کن.بطور کلی برج خنک کننده به 3 نوع خشک،مرطوب و ترکیبی خشک و مرطوب تقسیم می شود.استفاده از هر کدام از تجهیزات و متعلقات آنها بسته به نوع محل و بافت جغرافیایی آن دارد.در تعیین نوع نیز باید نوع واحد صنعتی میزان خنک کنندگی مورد نیاز و همچنین نوع تجهیزات و برخی فاکتور های دیگر را در نظر گرفت.عمل خنک سازی در انواع برج خنک کنن توسط ایجاد تماس بین سطح هوا و آب صورت می گیرد و پس از خنک سازی آب،مجددا به چرخه تجهیزات برگردانده می شود تا دستگاه ها خنک شوند.

برج خنک کننده مرطوب

در برج خنک کننده مرطوب،نقش اصلی جهت خنک کنندگی را آب انجام می دهد و در واقع این عمل با ایجاد سطح تماس بین آب و هوای داخل برج باعث می شود که دمای آب گرم شده به هوا منتقل شود و نتیجتا آب خنک شده از بالای برج و با عبور از مسیر لوله کشی مشخص و تعیین شده به حوضچه ای در پایین برج خواهد ریخت.انواع برج خنک کن

در این نوع هوای گرم شده بخار گردیده و از سطح بالای برج و از محل خروجی آن،خارج می شود.در انواع برج خنک کن مرطوب،میبایست به یک نکته مهم توجه داشت و آن این است که بدلیل اینکه در این مدل پراکندگی و پاشش آب به اطراف زیاد می باشد باید دقت داشت که محل قرار گیری برج خنک کننده در واحد صنعتی طوری جانمایی گردد که آب پخش شده باعث آسیب رسیدن به سایر تجهیزات صنعتی نشود.دیگر نکته مهم این است که میبایست توجه داشت بدلیل تبخیر بالای آبی که در این مدل صورت می گیرد و بدلیل مصرف بالای آب از این متد فقط باید در محیط هایی که دسترسی به آب فراوان وجود داشته باشد استفاده شود.

برج خنک کننده خشک

در این متد مکانیزم طراحی را تغییرات زیادی داشته و عمل تبخیر آب که به منظور خنک سازی صورت می گیرد کمتر است و در نتیجه آب کمتر برای خنکسازی احتیاج میباشد.در این مدل آب،از لوله های دارای پره مخصوص عبور میکند و در میان این پره ها هوای سرد را وارد میشود و توسط این تکنیک،آب سرد شده درون لوله های پره دار عبور خواهد کرد.انواع برج خنک کن خشک بواقع جهت جابجایی هوا از دو روش و مکانیکی و طبیعی استفاده می کنند.در روش کشش طبیعی جریان هوا بدلیل عدم وجود فن مصرف انرژی الکتریکی کمتر خواهد بود،ولی در مدل کشش مکانیکی از یک فن مخصوص جهت جابجایی هوا استفاده می گردد و این امر به نوبه خود اتلاف انرژی الکتریکی را به همراه دارد.

برج خنک کننده خشک و مرطوب

هر یک از مدل های بیان شده در بالا دارای معایب بزرگی هستند که همین امر منجر به طراحی انواع برج خنک کن به روش خشک و مرطوب کرده است.در واقع تلفیقی از دو روش بالا بوده که تا حد ممکن سعی بر حذف معایب هر دو روش و افزودن مزایای آنها در این مدل می باشد.در برج های مرطوب به دلیل پراکندگی آب و تبخیر بالا مصرف آب بیش از حد بوده و از میزان استاندارد بالا تر می باشد.در مدل خشک هم در موقع گرم شدن هوای محیط مشکلات زیادی را بروی کارکرد نیروگاه ایجاد می کند.در انواع برج خنک کنخشک و مرطوب سیستم دارای دو مسیر هوای موازی و دو مسیر آب سری بوده و عمل خنک سازی در مرحله خشک و مرطوب صورت می گیرد. قسمت بالایی برج به صورت خشک بوده قسمت پایینی هم به صورت مرطوب عمل می کند. برای کاهش اتلاف آب ابتدا عمل خنک سازی در حالت خشک صورت می گیرد و در مرحله دوم به صورت حالت مرطوب عمل خنک سازی نهایی انجام می شود.حال این شما هستید که باید تصمیم بگیرید که از میان انواع برج خنک کن از چه مدلی برای واحدهای صنعتی خود استفاده نمایید.

برج خنک کننده فایبر گلاس نوعی برج خنک کننده با راندمان بالا می باشد و عمر این محصول با توجه به متریال استفاده شده در آن بسیار بالاتر می باشد.استفاده از فلز در ساخت برج خنک کننده بدلیل احتمال زنگ زدگی و پوسیدگی باعث می شود که معضل مهمی برای واحد های صنعتی بوجود بیاید و باز سازی و تعمیرات برج خنک کننده نیازمند صرف زمان و هزینه و اتلاف راندمان آن واحد صنعتی می شود.
برج خنک کننده گالوانیزه و سایر انواع دیگر برج های خنک کننده فلزی،بدلیل استفاده از فلز در تولید بدنه برج،پس از مدتی دچار زنگ زدگی و خوردگی شده و این امر بزرگترین معضلی است که یک تولیدی صنعتی ممکن است با آن روبرو گردد.ولی چنانچه در ساخت برج بجای استفاده از فلزات،از فایبر گلاس استفاده شود نه تنها خطر زنگ زدگی وجود نخواهد داشت،بلکه طول عمر بالاتر و هزینه های نگه داری نیز تا حدود بسیاری کاسته می شود.
یک برج خنک کننده فایبر گلاس تحمل نیروی بیشتری نسبت به سایر فلزات دارد و این یک مزیت مهم به شمار می رود.اگر بخواهیم بطور دقیقتر بررسی کنیم در این نوع برج ها به ازای هر متر مربع حدود 150 کیلوگرم فشار را می توان اعمال کرد و این به نسبت مدل های معمول بسیار بالاتر است که نشاندهنده ی استحکام و کیفیت بالاتر فایبر گلاس می باشد.

برج خنک کننده فایبر گلاسبرج خنک کننده فایبر گلاس و راندمان بالا

با استفاده از فایبر گلاس در ساخت برج های خنک کننده،بدلیل جنس آن می توانید بدنه برج را به صورت کاملا آیرو دینامیک طراحی کنید و همین امر می تواند در عمل خنک سازی تا 30% بهتر از حالت عادی عمل کند.
وجود بدنه آیرو دینامیک بدلیل انتخاب الکترو موتور کوچکتر سبب می شود تا در نهایت انرژی الکتریکی کمتری مصرف شود.چنانچه ازبرج خنک کننده فایبرگلاس استفاده کنید،هنگامیکه نیاز به حمل و نقل و جایجایی باشد خواهید دید که وزن تمام شده برج خنک کننده فایبر گلاس نسبت به مدلهای مشابه داری بدنه فلزی تا یک پنجم کاهش می یابد و براحتی می توان این دستگاه ها را از حالت مونتاژ در آورده و در محل جدید مجددا نصب و راه اندازی کرد.

دوربین مدار بسته

امروزه وجود دوربین مدار بسته در بیشتر اماکن به یک الزام تبدیل شده است و بدون وجود دوربین مداربسته عملیات نگهداری و حراست و حفاظت فیزیکی آن اماکن کاری بسیار دشوار می باشد.دوربین مدار بسته برای کنترل ورود و خروج و حفظ و حراست پیرامونی و فیزیکی و سایر موارد امنیتی کاربرد فراوان دارد.

به کمک دوربین مداربسته مراکزی که نظارت را به عنوان یک نیاز اساسی می بینند ، براحتی می توانند به تصاویر دوربین مدار بسته دسترسی داشته باشند و عمل نظارت را تسهیل بخشند.در مراکز صنعتی مانند کارخانه کا و گارگاه ها دوربین مدار بسته می تواند امکان دسترسی و نظارت بر خطوط تولید و انبارها را در اختیار مدیران مرکز قرار دهد.

در فروشگاه ها نیز مهمترین قسمت فروشگاه یعنی صندوق ، همواره در معرض تهدید خطرات احتمالی از جمله سرقت قرار دارد.استفاده از دوربین مدار بسته و همچنین ذخیره تصاویر دوربین می تواند امر بسیار مهمی در زمینه مرتفع نمودن اینگونه موانع و مشکلات به شمار آید و به کمک تصاویر ذخیره شده می توان در صورت بروز مشکل مرتب را آسان تر پیگیری کرد.

دوربین مدار بسته

در پایانه های مسافربری از دوربین مدار بسته جهت بالابردن امنیت مسافران و همچنین کمک به حفظ و حراست تجهیزات ترابری عمومی از قبیل قطارهای مترو و… استفاده می شود.

دوربین مدار بسته

بطور کلی در کلیه اماکنی که امنیت و کنترل تردد و همچنین حفاظت امری مهم به شمار می رود استفاده از یک سیستم مداربسته به عنوان یک ضرورت تلقی می شود.

اماکنی را تصور کنید که دارای مرکز مانیتورینگ مستقل و متشکل از چندین دوربین مدار بسته که در مناطق حساس نصب شده اند ، باشد.در این اماکن استفاده از تنها یک نفر برای کنترل محدوده وسیعی که توسط دوربین ها پوشش داده شده است کافی می باشد.همین مجموعه در صورت عدم تجهیز به دوربین مدار بسته به تعداد بیشتری پرسنل برای نگهبانی نیاز دارد.

دوربین مدار بسته

ساده ترین سیستم دوربین مدار بسته متشکل از یک دوربین و یک نمایشگر تصویر است که تصاویر را بصورت زنده از نمایشگر پخش می کند و توانایی ظبط ندارد.

دوربین مدار بسته

در حالت پیشرفته تر استفاده از چندین دوربین بهمراه دستگاه ظبط کننده مرکزی متداول است.در یک گام جلوتر دوربین های دارای سیستم کنترلی مانند گردش،تغییر زاویه دید و بزرگنمایی و چند پارچه سازی تصاویر را می توان به مجموعه تجهیزات نظارتی افزود.

تاریخچه ای مختصر در مورد دوربین های مدار بسته

اولین دوربین مدار بسته در کشور آلمان تولید گردید و متعلق به کمپانی زیمنس بود.این سیستم به منظور نظارت بر سکو های موشکی آلمان ها تولید گردید که زمان آن به سال ۱۹۴۲ بر می گردد.امریکایی ها نیز برای اولین بار ۷ سال بعد یعنی در سال ۱۹۴۹ تولید این دوربین ها را آغاز کردند.به تدریج سیستم های ظبط تصاویر بوجود آمدند و در پایگاه های فضایی جهت مشاهده و ظبط تصاویر موشک ها و پیگیری مرحله به مرحله پرتاب ، روی موشک ها نصب گردیدند.نخستین دوربین مدار بسته که در اماکن عمومی نصب شد مربوط به دولت ایالات متحده بود که این دوربین در میدان نیویورک تایمز به منظور ثبت تخلف و جلوگیری از جرایم نصب گردید که نقش آن موفق و چشمگیر نبود.در سال ۱۹۸۰ تولید و نصب این دوربین ها توسعه یافت و در نقاط زیادی از ایالات متحده نصب گردید.هدف نصب این دوربین ها جلوگیری از وقوع جرم بود و به تدریج کسانی که حراست مناطق و اماکن شان برای آنها مهم بود اقدام به نصب و راه اندازی سیستم های مدار بسته نمودند.قابلیت motion detect نیز بعد ها به دستگاه های ظبط کننده تصاویر Video recorder اضافه گردید و در سال ۱۹۹۰ پلیس امریکا اقدام به نصب کثیری از دوربین های مدار بسته در سطح شهر و مراکز عمومی از قبیل ترو و ایستگاه های قطار نمود.

نسل اول دوربین ip نیز در کشور سوئد راه اندازی گردید که توسط سیستم عامل لینوکس و پشتیبانی از پروتکل های RTSP و HTTP بوجود آمد.

امروزه انواع مختلفی از سیستم های مدار بسته با توجه به نوع و کاربرد و همچنین طریقه ظبط و ارسال تصاویر وجود دارند که در ادامه به مهم ترین آنها می پردازیم.

دوربین مدار بسته آنالوگ

ارسال تصاویر این دوربین ها توسط سیگنال های آنالوگ بوده و معمولا بر بستر کابل کواکسیال صورت میگیرد.این کابل دارای یک مغزی معمولا از جنس مس و شیلد دور کابل می باشد که پس اتصال سوکت های BNC به آن می تواند به دوربین مدار بسته متصل گردد.این نسل از دوربین ها امروز کم کم در حال منسوخ شدن هستند.زیرا در بهترین حالت نیز کیفیت تصاویر آنها از انواع جدیدتر که در ادامه به شرح آنها می پردازیم پایین تر بوده و نتوانستند نیاز های مشتری را بر آورده کنند.از بدو ورود این دوربین ها به کشورمان استاندارد های ظبط و رزولوشن های متفاوتی همراه دوربین ها و دستگاه های ظبط کننده آن ارائه گردید که به شرح آنها می پردازیم.

واحد کیفیت یک دوربین مدار بسته با TV line بیان می گردد و نشان دهنده میزان خطوط افقی در تصویر آن دوربین است.هر چقدر این میزان بیشتر باشد تصویر دوربین دارای وضوح بیشتر و در نتیجه کیفیت بالاتری می باشد.امروزه دوربین های با کیفیت های متغییر و در بازه ۴۰۰ الی ۱۳۰۰ تی وی لاین در بازار موجود می باشد که همانطور که گفته شد همگی آنها در حال منسوخ شدن هستند.

دستگاه های ظبط کننده تصاویر دوربین مدار بسته سیگنال آنالوگ دوربین را به دیجیتال تبدیل کرده و روی انواع رسانه های ذخیره سازی از قبیل هارد دیسک ، فلش مموری dvd و… ذخیره می کنند که استفاده از هارد دیسک بسیار مرسوم تر است.این دستگاه ها می توانند تصاویر را در کیفیت های متفاوتی ذخیره کنند که برخی از آنها به شرح زیر می باشند.

QCIF 176 X 120

CIF 352 X 240

۲CIF 704 X 240

۴CIF 704 X 480

D1 720 X 480

و استاندارد اخیر این سیستم ها که نتوانست این نسل را در عرصه رقابت نگه دارد ۹۶۰h بود.

با توجه به پردازش و ذخیره سازی دیجیتال روی تصاویر دوربین آنالوگ، دستگاه های ظبط کننده تصاویر یا همان DVR امکانات مختلفی در اختیار کاربران قرار می دهد.به عنوان مثال شما می توانید کادری از تصویر را مشخص کنید و تنها در صورت وجود حرکت در آن نقاط عمل ظبط تصاویر صورت گیرد.

همچنین می توانید برای هر کدام از کانالها یا دوربین های وصل شده به دستگاه خود زمانبندی خاصی را برای ظبط تعریف کنید تا فقط در آن روزها و ساعت های مشخص شده عمل ظبط صورت گیرد.از دیگر امکاناتی که یک dvr در اختیار شما قرار می دهد می توان به تغییر رنگ و کنتراست تصویر اشاره کرد که برای هر device می توانید بازه رنگ بخصوصی را انتخاب کنید.

دوربین مدار بسته HDSDI

ظهور این نوع دوربین مداربسته تحولی نو در صنعت مدار بسته که از کابل کواکسیال استفاده می کند بود و تصاویر این دوربین ها که دارای کیفیت و تفکیک پذیری بسیار بالاتری نسبت به نوع آنالوگ بودند.برخلاف یک سیستم آنالوگ ، سیستمی مبتنی بر HD تصاویر را فشرده سازی نمی کند و باعث می شود تا وضوح تصاویر بسیار بالا بماند.دریافت تصاویر این دوربین ها نیز تنها توسط dvr مخصوص خودشان صورت می گیرد و dvr های آنالوگ و … نمی توانند تصویر این دوربین ها را نمایش دهند.در تصویر زیر مقایسه ای بر رزولوشن های ضبط تصاویر دوربین مدار بسته صورت گرفته که تفاوت سیستم hd و سایر سیستم ها را نشان می دهد.

رزولوشن دوربین مدار بسته

یکی از مزایای دوربین مدار بسته HDSDIاستفاده از بستر سیم کشی مشابه دوربین مدار بسته آنالوگ می باشد.یعنی بوسیله کابل کواکسیال و اتصالات BNC می توانیم تصاویر این دوربین ها را انتقال و نمایش دهیم.

در تصویر زیر نیز مقایسه ملموس ما بین تفکیک پذیری یک سیستم آنالوگ و hdsdi صورت گرفته است.

تصویر دوربین مدار بسته hdsdi

دوربین مدار بسته AHD

این دوربین ها در پاسخ به نوع hdsdi و hdcvi تولید شدند و برخلاف hdcvi که انحصارا در اختیار داهوا بود نوع ahd توسط کمپانی های متعددی تولید و عرضه می گردد و این نوع دوربین امروزه بیشترین فروش در بین انواع دوربین های مدار بسته را دارد.قیمت بسیار بسیار مناسب این دوربین ها در کنار کیفیت تصویر مطلوبشان باعث شد تا به سرعت فراگیر شوند و مشتریان نیز از عملکرد این دوربین ها نهایت رضایت را داشته باشند.

کیفیت تصویر این دوربین ها شاید با نوع HDCVI برابری نکند ولی به نسبت اختلاف قیمت بسیار بالایی که با آنها دارد بسیار فراگیر تر است.

نوع ۲ مگاپیکسلی این دوربین ها نیز تازه پا به عرصه ظهور گذاشته و تازه نفسی با کیفیت تصویر در خور و بسیار مناسب است که محبوبیت دوربین مدار بسته ahd را روز به روز بیشتر می کند.تنوع برند در کنار سازگاری با دستگاه های مختلف نیز عامل دیگری است که در کسب موفقیت های روز افزون ahd دخیل است.

این دوربین ها نیز در همان بستر نوع آنالوگ قابل پیاده سازی هستند و فشرده سازی خاصی روی تصاویر آنها صورت نمی گیرد و کیفیت تصاویر تاحد امکان حفظ می شوند.دارندگان سیستم های مدار بسته آنالوگ نیز به راحتی و بدون تغییر در سیم کشی و اتصالات تصویر می توانند یک سیستم آنالوگ را کنار زده و نوع ahd را جایگزین آن کنند.analog high defintion که به اختصار آن را ahd می خوانند بنا به ادعای می تواند تصاویر را روی کابل کواکسیال و تا متراژ ۳۰۰ متر ارسال کند.این در حالی است که این متراژ در عمل چیری حدود ۱۵۰ الی ۲۰۰ متر را نشان می دهد و تفاوت ۵۰ در صدی با ادعای سازندگان دارد.

دوربین مدار بسته TURBO HD

پس از ترویج دوربین مدار بسته ahd شرکت HIK-VISION قول بزرگ صنعت مدار بسته نیز سعی کرد تا از فروش دوربین مدار بسته آنالوگ با کیفیت بالا یا همان AHD عقب نماند و محصولات high definition خود را با نام انحصاری توروب اچ دی روانه بازار کرد.این بدین معنی نیست که بتوان یک سیستم ahd را با توربو hd همسان سازی کرد و در کنار هم استفاده نمود ولی با این حال برخی DVR های هایک ویژن قابلیت سازگاری با دوربین های آنالوگ AHD و توربو HD و حتی دوربین Ip را دارند.طبق ادعای سازنده این دوربین ها می توانند تا متراژ ۳۰۰ متر روی کابل کواکسیال تصاویر را ارسال کنند و تا حدود زیادی این ادعا صحیح می باشد.کیفیت تصاویر این دوربین ها در مقایسه یا بسیار از مدل های AHD مناسب تر می باشد و وضوح و تفکیک پذیری بمناسبی دارند.این در حالی است که نوع لنز نصب شده در آنها به همراه سایز سنسور تصویر از کیفیت مطلوبی برخوردار است و چیپ داخلی آن نیز توانایی پردازش مناسبی دارد که در مجموع این نوع device ها را به محصولی مطلوب و خوش قیمت و توام با کیفیت مناسب تبدیل کرده است.

دوربین مدار بسته HDCVI

در فرایند تکامل دوربین مدار بسته HDSDI نوع HDCVI بوجود آمد و ایرادات ریز مدل sdi برطرف گردید.دوربین های hdsdi نهایتا می توانستند تا متراژ ۱۰۰ متر تصاویر را روی کابل کواکسیال ارسال کنند و در صورت نیاز به متراژ بالاتر میبایست از repeater استفاده گردد.اما نوع hdcvi می تواند تا ۳۰۰ متر تصاویر را بدون استفاده از تقویت کننده روی کابل کواکسیال ارسال نماید.همچنین بدلیل استفاده از سیگنال دیجیتال و عدم فشرده سازی تصاویر ، کیفیت تصاویر حفظ شده و تاثیرات نویز بر بستر و تصویر این دوربین ها کمتر شده است.همچنین این نوع دوربین می تواند صدا و تصویر را همزمان روی کابل کواکسیال ارسال کند.بدین صورت که تصویر بصورت دیجیتال و صدا بصورت آنالوگ روی کابل فرستاده می شوند.یکی از دلایلی که هنوز این دوربین ها در بازار سیستم های مدار بسته خوب جای خود را باز نکرده اند قیمت آنها می باشد.بطوریکه هزینه پیاده سازی آنها در مقابل نوع AHD و یا turbo hd بالاتر است و تنها برتری آنها کیفیت تصویر مناسبشان است که در مدل های جدید AHD نیز کیفیت تصاویر تا حدود بسیاری بهبود یافته اند.

ظهور دوربین های تحت شبکه و همچنین انتقال تصویر از طریق Cloud Processing (پردازش ابری) تحول بزرگی در زمینه دوربین مدار بسته به شمار می آید.

در این قسمت میخواهیم شما را با اصطلاحات دوربین مدار بسته آشنا کنیم:

Abstract-Light-Background-41-625x351

اصطلاحات دوربین مداربسته

نکات و موارد ذکر شده از اصولی ترین موارد در دانستن اصطلاحات دوربین مدار بسته می باشند.ضمن تشکر از مطالعه لازم به ذکر است در صورت دستیابی به منابع بهتر این نوشته را به روز خواهیم کرد تا بهترین اطلاعات را در زمینه اصطلاحات دوربین مدار بسته در اختیارتان قرار دهیم.

IP66:هر دوربین مدار بسته که این استاندارد را داشته باشند ضد گرد و غبار و رطوبت هستند برای نصب در محیطهای بیرونی کاربرد دارند.

FPS یا فریم در ثانیه(frame per second):به تعداد یا نرخ فریم یک تصویر در ثانیه گفته میشود. ۳۰fps  یعنی تصویری که در یک ثانیه ۳۰ فریم را عبور می دهد.

VGA:یک نوع رابط انتقال تصویر خروجی از dvr  به نمایشگر monitor می باشد که تصاویر را بصورت آنالوگ انتقال میدهد.

Sata interface:رابط یا پورت sata  در هارد دیسکهای کامپیوتر برای انتقال داده ها از هارد به مادربرد  استفاده میشود.sata استانداردهایی دارد که مفصلا به آنها خواهیم پرداخت.

h.264:نوعی فشرده سازی تصاویر است که از خانواده mpeg4 میباشد. امروزه نیز در dvr  ها رایج شده است.

OSD Menu:برخی دوربینها دارای منوی osd  میباشند که تنظیمات رنگ و نور دوربین را میتوان از آن منو تنظیم کرد.

TVL (tv line):به تعداد خطوط افقی تصویر تولید شده توسط دوربین آنالوگ گفته میشود.هر چقدر تعداد این خطوط بیشتر باشد تصویر واضحتری را داریم.

Motion Detector:برخی dvr ها این قابلیت را دارند که تنها در صورت تشخیص حرکت در تصویر آن را ظبط کنند.

optical zoom:زوم اپتیکال زومی است که توسط تغییر فاصله کانونی لنز دوربین انجام میشود و کیفیت تصویر را بهم نمیزند.

digital zoom:زوم دیجیتال فقط بزرگنمایی تصویر نهایی است و با هر مرحله زوم بیشتر کیفیت تصویر نیز بهم ریخته تر می شود.

hdcvi:دوربین هایی هستند که می توانند سیگنال تصویر وصدا را با فرکانس پایین و بطور همزمان روی کابل کواکسیال ارسال کنند و همچنین دارای کیفیت تصویر HD می باشند.

Bullete:از انواع دوربین مدار بسته است که معمولا برای نصب outdoor استفاده می شوند.

اصطلاحات دوربین مدار بسته

Auto Track: به این معنی که دوربین شما میتواند جسم متحرک را دنبال کند.(البته تنها در زاویه دید دوربین)

DHC: این تکنولوژی عکاسی در دوربین های عکاسی پلاک خودرو استفاده می شود.

DNR:مخفف digital noise reduction  می باشد که به معنی کاهش نویز تصویر بصورت دیجیتال می باشد.

fixed focal: لنزهای  با فاصله کانونی ثابت

cube:دوربین مدار بسته ابعاد نسبتا کوچک

دوربین مدار بسته cube

Indoor : به فضاهای مسقف گفته می شود.

Outdoor: به فضا های بدون سقف گفته می شود.

Lux: شدت روشنایی با واحد لوکس بیان می شود.

Pinhole:دوربین های مینیاتوری یا کوچک

دوربین مدار بسته مینیاتوری

WDR: مخفف Wide Dynamic Range  به این معنی که این دوربینها در محلهایی که تصویر تیره و روشن بصورت همزمان وجود داشته باشند می توانند تصویر خرویجی مناسبی را تولید کنند.

A/D:تبدیل سیگنال آنالوگ به دیجیتال

CIF:استفاده از یک چهرام کیفیت تصویر واقعی در دوربین های آنالوگ

Contrast:اختلاف بین تاریک ترین و روشنترین پیکسل.

CCD:مخفف Charge Couple Device  می باشد و نوعی سنسور تصویر است.برای اطلاعات بیشتر در مورد حسگر ccd اینجا را ببینید.

cmos:نوع دیگری سنسور تصویر که در مقاله مقایسه حسگر cmos و ccd می توانید اطلاعات کامل در این زمینه کسب کنید.

Frame:فیلم از عکس های ثابتی به نام فریم شکل می گیرد.به تعداد تصویر تشکیل دهنده یک فیلم در ثانیه ، فریم در ثانیه می گویند و با نماد Frame Per Second (fps) نمایش داده می شود.

dual stream: برخی دوربینها بصورت همزمان می توانند ۲ تصویر و با دو رزولوشن متفاوت را انتشار دهند.دوربین های تحت شبکه تا ۳ رزولوشن مختلف را همزمان انتشار می دهند.

IR Cut filter:در واقع یک المان مکانیکی می باشد که در نور آفتاب روشن جلوی سنسور تصویر را می گیرد و باعث می شود نورهای زائد در تصویر نمایش داده نشود.

Local Storage: دوربینهایی که قابلیت ظبط داخلی دارند.

 dnr چیست؟

شاید روی برخی دوربینها کلمه ی dnr  را دیده باشید و از خود بپرسید dnr چیست؟digital noise reduction یا به اختصار dnr فناوری کاهش دیجیتالی نویز تصویر می باشد.

Sense Up: در این تکنولوژی به کمک پردازش تصویر ،کاربر می تواند سرعت شاتر دوربین را بصورت دیجیتالی پایین آورده و در نتیجه نور بیشتری به لنز برسد.به کمک Sense Up می توانیم در شرایط نوری کم حساسیت تصویر بالاتری فراهم کنیم. برای اطلاعات بیشتر sense up چیست را مطالعه فرمایید

IK10: این استاندارد که اخیرا مطرح شده است برای جلوگیری از اقدامات خرابکارانه و وارد کردن صدمات فیزیکی به دوربین می باشد.

موارد ذکر شده در مورد اصطلاحات دوربین مدار بسته مرتبا بروز می شوند.

جانمایی دوربین مدار بسته

در این مقاله قصد داریم نحوه جانمایی دوربین مدار بسته را شرح دهیم.با رعایت اصول صحیح جانمایی دوربین مدار بسته ضمن پوشش کامل مناطق مهم برای حفاظت و صرفه جویی در تعداد دوربین ها ، باعث بدست آمدن تصویری مناسب و زاویه دید بهتر می شود تا در صورت بروز مشکل بتوان مراتب را بهتر پیگیری کرد.

Abstract-Light-Background-41-625x351

رعایت نکات ضروری در جانمایی دوربین مدار بسته:

۱-همیشه نسبت به مساحت فضای در دسترس و مساحتی که دوربین باید پوشش دهد جانمایی خود را انجام داده و طوری جا نمایی نکنید که لنز دوربین های رایج در بازار نتواند زاویه دید کافی به شما بدهد.

۲-اگر از قبل دوربین مدار بسته را تهیه کرده اید با توجه به لنز دوربین خود جانمایی را انجام دهید.با خواندن مقاله زیر می توانید در مورد انتخاب لنز و دوربین اطلاعات مفیدی کسب کنید.

آشنایی با لنز دوربین مدار بسته

جانمایی لنز دوربین مدار بسته

۳-یکی از مهمترین اصول جانمایی دوربین مدار بسته وجود نور و آفتاب است.حدالامکان نباید نور آفتاب و چراغ بطور مستقیم به لنز بتابد.در این صورت مشاهده می کنید که قسمت زیادی از تصویر سفید شده و وضوح مناسبی ندارد.

۴-بهتر است همیشه دوربین ها روبروی همدیگر نصب شوند تا در صورت بروز مشکل تصویر دریافتی از دو زاویه پوششی را داشته باشیم.

اصول جانمایی دوربین مداربسته

۵-میزان نور محیط عاملی بسیار مهم برای انتخاب دوربین و جانمایی دوربین مدار بسته به شمار می آید.اگر محل شما بیش از حد تاریک باشد قطعا باید از دوربین مدار بسته دید در شب استفاده کنید.نحوه کار این دوربین ها نیز در مقاله زیر توضیح داده شده است.

دوربین مدار بسته دید در شب

۶-دربهای ورود و خروج از جمله مهمترین مکان ها برای پوشش توسط دوربین مدار بسته می باشند.از جانمایی دوربین در این محل ها اجتناب نکنید.

جانمایی دوربین مدار بسته

۷-در فروشگاه ها یکی از مهمترین مناطق برای پوشش صندوق فروشگاه می باشد.معمولا توسط دوربین های صنعتی و لنز متغییر این مکان ها را پوشش می دهند.

جانمایی دوربین مدار بسته

۸-محل نصب پیشنهادی برای دوربین مدار بسته معمولا در کنج محیط می باشد تا فضای بیشتری را پوشش دهد.اما این استثنا نیز وجود دارد که اگر در انتهای کادر تصویر موارد مهمی برای پوشش وجود داشته باشد باید دوربین کمی جلوتر نصب شود.دلیل این امر این است که بسته به نوع DVR و دوربین مدار بسته ممکن است تصاویر ظبط شده کیفیتی برابر با آنچه هنگام نمایش زنده دوربین مشاهده می شود نداشته باشد.این امر باعث عدم نمایش واضح جزئیات در فاصله دورتر می شود.دقت به محل های مهم قابل پوشش نیز اصول جانمایی دوربین مدار بسته می باشد.

جانمایی دوربین مدار بسته

۹-اگر محیط پوشش داده شده دارای تنوع نور است و در فاصله دورتر تاریک تر است حتما از دوربین WDR  استفاده شود.

دوربین مدار بسته wdr

۱۰-در جانمایی دوربین مدار بسته توجه به تامین نور دوربین می باشد.برای تامین نور دوربین های نصب شده در سقف پیشنهاد ما استفاده از نور با رنگ سفید می باشد.استفاده از نور با رنگی غیر از سفید سبب ایجاد رنگ مجازی روی سطوح رنگی شده که این امر باعث عدم تشخیص دقیق رنگ ها می شود.

۱۱-مساله دیگر که در جانمایی دوربین مدار بسته مهم است توجه به حرکت خورشید در طول روز است و این مساله را نیز باید در نظر بگیریم که در ساعاتی خاص نور خورشید در مقابل لنز قرار نگیرد.

همانطور که گفته شد رعایت اصول صحیح جانمایی دوربین مدار بسته باعث کیفیت بهتر تصویر،پوشش مناسب تصویر و رضایتمندی مشتری می شود.